Nowe kawałki od BLOODTHIRST

Poznański BLOODTHIRST sięgnął przed wakacjami do kieszeni i zaprezentował fanom czekającym na 4-ty studyjny album dwie, poplamione krwią, thrash metalowe kosy!

W skład „Promo 2017” wchodzą dwa utwory – „Sons of Fire” oraz „Beyond the Concept of Reason”, oba pochodzą z sesji przedprodukcyjnej nowego, jeszcze niezatytułowanego albumu. Istnieje duża szansa, że nowe utwory zabrzmią już niedługo na koncertach BLOODTHIRST u boku legendarnej formacji ROTTING CHRIST we Wrocławiu i w Poznaniu:
Poznań – https://www.facebook.com/events/1848709225399367/;
Wrocław – https://www.facebook.com/events/1285729211462250/.

Oba utwory są dostępne do posłuchania na oficjalnym profilu BandCamp BLOODTHRIST: https://bloodthirst.bandcamp.com/album/promo-2017. Poniżej prezentujemy „Beyond the Concept of Reason”.

 

 

Dyskografia zespołu:

End Is The Beginning (2001, I demo)
Forgotten Years Of Killing (2003, II demo)
Hellish / Bloodthirst (2005, split, Metalrulez Prod.)
Satanic Live Devastation (2005, split, Kampf Records)
Hell Bestial Desecration (2005, split w/Ebola, Obscure Productions)
Discography (2006, Best of/Compilation, Maltkross Prod.)
Thrash Metal Blitzkrieg Vol. II (2006, split EP, Iron Bonehead Prod.)
Let Him Die (2007, CD/ltd. MC, Pagan Records/Kampf Records)
Infernal Thrashing Kömmandments (2009, split w/Excidium, Gruft Prod.)
Sanctity Denied (2009, CD, Pagan Records )
Żądza Krwi (2011, mCD, Pagan Records)
Chalice of Contempt (2014, CD/ltd. MC, Pagan Records/Arachnophobia Records)
Glorious Sinners (2016, mCD, Pagan Records)