Zapowiedź nowego albumu TERRORIZER

Ikony amerykańskiego grindcore’u z TERRORIZER z perkusistą Pete’m Sandoval’em na pokładzie, zjednoczyły siły z wytwórnią The End Records by wydać długo oczekiwany studyjny album!

Nowy album będzie nosił tytuł „Caustic Attack”. Za produkcje odpowiada Jason Suecof (DEICIDE, KATAKLYSM, ALL THAT REMAINS), mastering i miks wykonano w Audiohammer Studios w Sanford na Florydzie.

.

Apokaliptyczną kładkę zaprojektował Timbul Cahyono (ROTTING CHRIST, PYREXIA). „Caustic Attack” będzie pierwszym od 6 lat oficjalnym materiałem wydanym przez TERRORIZER.

Premiera albumu zapowiedziana jest na jesień bieżącego roku. Wkrótce The End Records ma podzielić się większą ilością informacji oraz teaserem.

Po opuszczeniu w 2013 roku MORBID ANGEL przez Sandoval’a, skupił się on w całości na nowym materiale TERRORIZER. Na „Caustic Attack” usłyszymy także Sam’a Molinę oraz Lee Harrison’a.

Dyskografia TERRORIZER:
Nightmares (1987)
Demo ’87 (1988)
Terrorizer / Nausea Split (1988)
World Downfall (1989)
Darker Days Ahead (2006)
Hordes Of Zombies (2012)

Skład zespołu:
Pete Sandoval – perkusja;
Lee Harrison – gitary;
Sam Molina – bas / wokal.